YperNoisis

YperNoisis
A+ A A-

Άρθρα

Η Κατερίνα Σκαντζή μιλάει στήν ΥπερΝόηση για το βιβλίο της: Rejuvance η τέχνη της θεικής ομορφιάς

Συνέντευξη στην Κατερίνα Μαγουνάκη για την ΥΠΕΡΝΟΗΣΙΣ

Η Κατερίνα Σκαντζή είναι μια νέα συγγραφέας, ολιστική θεραπεύτρια, μέλος της Υπερνόησης και το σπουδαιότερο για μένα, καλή φίλη. Ένα πρόσωπο γεμάτο με ένα μόνιμο χαμόγελο. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν με την τεχνική της χαρίζει όμορφα χαμόγελα.

Η τεχνική αυτή στην οποία εκπαιδεύτηκε και ασχολείται αρκετά χρόνια τώρα ονομάζεται Rejuvance. Κι όπως μας ομολογεί ήταν η αφορμή να αναθεωρήσει πολλά πράγματα σχετικά με την ομορφιά.

_Τι είναι το Rejuvance;

_ Ολιστική τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου, που παντρεύει ουσιαστικά τη γνώση της Δύσης και τη σοφία της Ανατολής. Επιδρά πάνω στο συνδετικό ιστό, στις ίνες κολλαγόνου κι ελαστίνης και στους μύες του προσώπου, αλλά και ταυτόχρονα και στα ενεργειακά κανάλια που περνάνε από την περιοχή του προσώπου.

_Τι σημαίνει αυτό;

_Πέρα από την ανανέωση και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο πρόσωπο έχει χαρακτηριστεί και ως σωματοθεραπεία δια μέσω του προσώπου.

_Πως εφαρμόζεται;

_Με ολισθήσεις και μικρές διατάσεις πάνω στο δέρμα και ελαφρές πιέσεις πάνω στους μύες του προσώπου.

_Το βιβλίο που ετοιμάσατε βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία. Μιλήστε μας γι αυτή σας την εμπειρία.

_Ήταν μια επιθυμία – όνειρο της δασκάλας μουJulieHardenberg. Είναι η γυναίκα που έφερε την τεχνική αυτή από το Λονδίνο, την ανέπτυξε με το δικό της τρόπο και την ονόμασε Rejuvance, εδώ στην Ελλάδα. Διδάχτηκα από την ίδια την τεχνική, εργαστήκαμε μαζί για την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του Rejuvance σε δύο γλώσσες. Δυστυχώς η υγεία της επιδεινώθηκε και την χάσαμε σε ηλικία 67 ετών. Έφυγε αφού είχε δώσει την έγγραφη άδειά της να συνεχίσουμε το έργο της σε σχέση με το Rejuvance, εγώ κι η Β. Μαρασλή.

Έτσι από το 2008 ξεκίνησα να το διδάσκω και να το εφαρμόζω, βλέποντας ταυτόχρονα την εξέλιξή του μέσα από την προσωπική μου εμπειρία, και έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού το βιβλίο που έπρεπε να γραφτεί. Κάποια στιγμή άρχισα να γράφω με κύριο σκοπό τη μετάδοση της τεχνικής, θεωρώντας την σπουδαία και αποτελεσματική. Αυτό που ουσιαστικά κάνει το Ρ είναι να χρησιμοποιεί τη τεχνολογία του οργανισμού, για την αντιγήρανση και την αυτοϊαση.

_Τι περιέχει το βιβλίο ακριβώς;

_Γενικές πληροφορίες γύρω από το Rejuvance, ανατομία προσώπου σε πολύ απλή γλώσσα, για να το γνωρίσουμε από μέσα προς τα έξω και την τεχνική βήμα βήμα.

Καλοτάξιδο!

Για την ΥπερΝόησις

Κατερίνα Μαγουνάκη

Μαζι δημιουργουμε Ζωη! - Βαιος Κουγιουτας - Παναγιωτα Τζιτζικου καθε τεταρτη 12.00 - 14.00

Πατήστε εδώ για να ακούσετε την μουσική της καρδιάς σας!

Θερινό Ηλιοστάσιο

Login or Register

LOG IN